Logo des Vereins
Polar Routen e.V.
International Association for Hiking
and Conservation of Nature in Greenland
 
 
Amitsorsuaq, seen from the canoe center
 
  background:  white • semi-transparent • transparent language:   dansk English deutsch
     
 The Menu: 
Campingpladsen Kangerlussuaq

Sider på dansk » Campingpladsen Kangerlussuaq

Campingpladsen Kangerlussuaq

Hus på campingpdsen.

"Den coolste campingplads i verden"

Campingpladsen Kangerlussuaq har været drevet af vores forening "Polar Routen" e.V. siden juni 2016 efter at have været lukket i to år (2014 og 2015). Foreningen lejede campingpladsen til en symbolsk leje på en dansk krone om året fra kommunen Qeqqata. Lejeaftalen regulerer blandt andet, at foreningen kun må bruge campingpladsen til velgørende formål, og at kun må bruge frivilligt - dvs. ubetalt - personale. For at sikre driftsomkostningerne blev det aftalt med kommunen, at foreningen kan opkræve et gebyr på 60,- DKK pr. Person og nat .
Derudover bestemmer lejekontrakten, at foreningen informerer gæsterne på campingpladsen om kommunens politik med hensyn til vandrestien (ACT / Polar route) og om nødvendigt returnerer en feedbak fra vandrerne til kommunen. Først og fremmest blev de regler, der er nødvendige for rengøringen af ??vandrestien osv., Overvejet. Med den planlagte og nu påbegyndte anlæg af en ATV-vej har denne regulering imidlertid fået yderligere betydning.
Derudover regulerer lejeaftalen også spørgsmål som det forhold, at foreningen udøver husrettigheder på campingpladsen osv.
Det skal stadig siges, at campingpladsen i tidligere år var åben fra 15. juni til 15. september. Afvigelser fra dette kan være uundgåelig på tidspunktet for koronapandemien. Derudover henvises til teksten i lejekontrakten og campingpladsorden, som kan findes her.
 :
 
 hits on this website since April 1st, 2021© 2016 - 2024 • Frieder Weiße • Berlin